Ett tack till er

Group of teenager friends on a basketball court teamwork and togetherness concept

Jag är oerhört tacksam för alla som slöt upp innan, under och även efter matchen. Vi nådde till det delmål vi hade att nå ut till ungdomar från sjunde klass till gymnasieelever. När vi gjort en sammanställning så var det 214 personer på matchen 160 st elever  så visst nådde vi ut med budskapet. Eftersom det var vårat första arrangemang som vi genomförde så är vi ytterst tacksam för att vi lyckades med att inte hamna på minussaldo.

Tusen tusen tack än en gång till spelare, ledare, funktionärer, domare, publiken och min familj som gjorde detta möjlig. Det blir fler gånger för budskapet kring psykisk ohälsa och självmord måste bli mer synligt i allmänheten.

Vi känner stor tacksamhet till alla sponsorer som fanns med och stöttade oss. Oerhört stolt att så många stora profiler från olika idrottsgrenar fanns med oss och spelade denna match. Extra tack till alla i Luleå Basket som varit mitt största stöd under denna resa.

Vi har redan påbörjat planering för att ha ett nästa arrangemang, dessvärre kom Corona-pandemin emellan så tills vidare blir det uppskjutet men information kommer.

Kom ihåg att tillsammans kan vi förändra och förbättra.
Ett leende kan förändra världen för dina medmänniskor

Stöd fonden

Minnesfonden finns för personer eller familjer i behov. Visa ditt stöd genom att ge oss ett bidrag som i sin tur går till att hjälpa någon i nöd!

070 958 86 85

6201-568 040511