Om fonden

Det måste finnas ett hjärta, våra pengar är bara en valuta, vi måste dela med oss till varandra. Det var alltid av Gustavs goda hjärta att dela med sig.

Varför finns fonden?

Ingen ska behöva vara ensam, utan mat eller utan pengar, att bli tvungen att sluta med en idrott, inte kunna slutföra sina studier eller behöva säga till sitt barn att man inte har ekonomiska möjligheter till olika arrangemang. Vi grundade därför fonden för att ge den ekonomiska möjlighet som krävs för en sund uppväxt till de som behöver det mest.

Vem går det till?

Gustavs minnesfond består av två delar – ett bidrag och ett stipendium.

Från minnesfonden kan man ansöka om bidrag till olika saker som t.ex årsavgift inom idrott, studieresa, inköp av studiemedel, möbler, mat m.m. Ansökningarna kommer att prövas och delas ut inom Norrbotten.

Stipendiet kommer att tilldelas avgångselev första gången 2020 och sedan löpande
varje år.

Det måste finnas ett hjärta.

Ert bidrag blir en gåva från hjärta till hjärta för att göra skillnad i vår närhet.

070 - 958 86 85

6201-568 594 878

Lovord

Mina tankar om hur livet har blivit efter att Gustav lämnade oss här på jorden. Den sorg och outgrundliga saknaden efter vår älskade son/bror blir inte lättare men vi lär oss leva med det. 
Vi försöker se ljuset och förstå att du har det bra på andra sidan där du funnit ro och slipper all oro och stress. Nu har du solen som din följeslagare på din himmelska stig, jag kan höra ditt porlande skratt och känna din hand på min axel.
Du finns ständigt vid min sida ibland med en vindpust, en flygande fågel högt upp i det blå, när vinden avtar & solen spricker fram i sitt ljusaste sken och den starkaste lysande stjärnan på natthimlen.

- Marleéne Otmalm-Haetta

Gustavs minnesfond har gjort det möjligt för mig och mina barn att få en sportslig chans att komma igång med livet efter att våra liv kastades omkull av en svår händelse i vårt liv då vi blev av med alla våra kläder och tillhörigheter och utan att tveka fanns Marlene där för oss båda som psykiskt stöd och materiellt stöd. Vi fick möbler, kläder och allt som krävdes för att vi skulle komma på fötter igen. Vi hade inte fått ordning på livet såhär snabbt utan deras hjälp. Jag och mina barn kommer vara tacksamma resten av våra liv för vad Gustavs minnesfond kunde göra för oss

Stöd fonden

Minnesfonden finns för personer eller familjer i behov. Visa ditt stöd genom att ge oss ett bidrag som i sin tur går till att hjälpa någon i nöd!

070 - 958 86 85

6201-568 594 878